Foto-Incendiu la o gospodărie din localitatea Stulpicani

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului împreună cu SVSU Stulpicani, au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Stulpicani. La sosirea echipajelor ardeau acoperișul unei locuințe și al unei anexe corp comun, cu pericol de propagare la un adăpost de animale.

Au ars acoperișul locuinței, construit din lemn și acoperit cu azbest, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, anexa corp comun pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și s-au deteriorat bunurile aflate în interiorul locuinței. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost, jar sau scântei căzute din soba cu acumulare de căldură.

Incendiul a fost lichidat la ora 04:15, iar pompierii au salvat casa de locuit în limitele găsite și adăpostul de animale.

Foto

Publicitate
alessia

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.