Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 28.12.2021, în jurul orelor 09:26, în timp ce conducea autoturismul pe strada Iancu Flondor din localitate, la intersecția cu strada Bogdan Vodă, o localnică de 65 de ani a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un localnic de 41 de ani. Din impact a rezultat rănirea femeii de 65 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 28.12.2021, în jurul orei 15:45, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17 A în afara municipiului Rădăuți, un bărbat de 70 de ani a efectuat o manevră de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 31 de ani din județul Ilfov. Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto de 31 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.