Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Material lemnos conficat de polițiști

În data de 29.12.2021, ora 10.00, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 175 din comuna Pojorâta, autoutilitara condusă de un bărbat din comuna Fundu-Moldovei, care transporta material lemnos, lemn foc specia mesteacăn, de diferite diametre și lungimi. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 5,94 mc material lemnos, lemn foc specia mesteacăn.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar cantitatea de 5,94 mc a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.

În data de 29.12.2021, ora 10.00, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 175 din comuna Pojorâta, autoutilitara condusă de un bărbat din comuna Fundu-Moldovei, care transporta conform avizului de însoțire, cantitatea de 6,3549 mc lemn rotund specia molid.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la o posibilă diferență între cantitatea transportata și cea înscrisă în avizul de însoțire, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta în plus cantitatea de 1,28 mc fața de cea înscrisă în avizul de însoțire.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Vama

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vama. La fața locului au intervenit pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.