Foto: Incendiu la o gospodărie din localitatea Dornești

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dornești, au intervenit sâmbătă, ora anunțării la 112 – 15:27, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Dornești.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul unor construcții corp comun.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 79 de ani, și fiicei acesteia (59 de ani), care au suferit atacuri de panică. Ulterior proprietara locuinței a fost transportată la spital. Incendiul a fost lichidat la ora 17:45.

A ars acoperișul comun din lemn, cu învelitoare din tablă, al construcțiilor din gospodărie (corp comun) pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. S-au degradat bunuri din interiorul a două case de locuit.În incendiu, au pierit un porc și 20 păsări de curte.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

Foto:

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Vama

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vama. La fața locului au intervenit pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.