Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 04.01.2022 ora 07.15, în timp ce conducea autoturismul pe strada Lazăr Vicol din municipiul Suceava, o femeie a surprins și accidentat o localnică angajată în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 04.01.2022, ora 07.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2K pe raza localității Iaslovăț, un bărbat a părăsit partea carosabilă a rulat în șanțul din partea stângă a drumului, după care s-a răsturnat pe cupolă. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 04.01.2022, în jurul orei 12:50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, un bărbat de 46 de ani a acroșat o localnică de 61 de ani, care se deplasa în calitate de pieton, pe trotuar. Din accident a rezultat rănirea femeii de 61 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 04.01.2022, în jurul orei 15:39, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17B din direcția municipiul Vatra Dornei către orașul Broșteni, un bărbat de 24 de ani din județul Iași a părăsit partea carosabilă intrând în șanțul de pe sensul opus de mers. Din accident a rezultat rănirea unui bărbat, pasager în autoturism, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 04.01.2022, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, la intersecția cu strada Nicolae Iorga, un localnic de 54 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat de 35 de ani. Din accident a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.