Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La data de 06.01.2022 ora 01.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Cernăuți din localitate, autoturismul condus de un bărbat. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aeur expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”,ce va fi soluționat procedural.

La data de 06.01.2022, la ora 16:45, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Calea Transilvaniei din localitate, autoturismul condus de un bărbat din comuna Șaru Dornei. În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din comuna Șaru Dornei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, autoturismul condus fiind proprietatea altei persoane care nu avea la cunoștință despre faptul că, acesta l-a luat spre a-l conduce pe drumurile publice. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe şi ,,furt în scop de folosinţă”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul din comuna Șaru Dornei a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

La 06.01.2022, ora 20.10, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe D.J. 175 din comuna Izvoarelele Sucevei, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani din orașul Dolhasca. Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 30 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.