Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 06.01.2022, ora 11.05, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 din comuna Bălcăuți, un bărbat de 24 de ani din comuna Grănicești a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de un bărbat de 33 de ani din comuna Dornești. Din accident a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 24 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 06.01.2020, ora 18.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN17 în comuna Poiana Stampei, un bărbat de 34 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de un bărbat din județul Botoșani. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 34 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 06.01.2022, ora 17.57, în timp ce conducea autoturismul pe DN17A în afara comunei Sucevița, un bărbat de 59 de ani din comuna Vicovu de Jos a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe partea stângă a drumului, după care a fost proiectat în șanțul de pe partea dreaptă a drumului. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din autoturism, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.