Evenimente rutiere cercetate de poliţiști

La data de 07.01.2022, în jurul orei 1335, un bărbat din mun. Bistrița, județul Bistrița Năsăud, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, a acroșat cu partea din față, partea din spate a autoturismului condus de un bărbat din com. Șcheia, jud. Suceava, pe aceeași direcție de mers, fiind proiectat în partea din spate a autoturismului condus de un alt bărbat din com/sat Prundu Bîrgăului, jud. Bistrița Năsăud, care la rândul său a fost proiectat în partea din spate a autoturismului condus pe de către un bărbat din com./sat Iaslovăț, jud. Suceava.
Urmare a impactului dintre cele patru vehicule, o femeie, pasageră într-un autoturism, a suferit leziuni ușoare, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile, după care le-au fost recoltate câte o probă biologică de sânge, în vederea determinării alcoolemiei din sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă” , prev. de art. 196 alin. 2 și. 3 Cod Penal.

Dornești

La data de 07.01.2022, în jurul orei 16:20, un bărbat de 71 ani, din com. Dornești, jud. Suceava, conducea autoturismul pe D.N. 17 A, pe raza com. Dornești, moment în care a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de către un bărbat de 54 ani, din com. Marginea, jud. Suceava. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 71 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism condus către un bărbat de 61 ani, din com. Bilca, jud. Suceava, rezultând avarii la toate cele trei autovehicule. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 71 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferilor de 71, respectiv 54 de ani și 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 61 de ani. Ulterior, tuturor șoferilor li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 196, al. 2, raportat la art. 194, al. 1, lit. „b” din Codul Penal.

Rădăuți

La data de 07.01.2022, în jurul orei 18:40, un tânăr de 19 ani, din com. Șerbăuți, jud. Suceava, a condus autoutilitara pe str. Calea Bucovinei, din mun. Rădăuți și a intrat în coliziune cu a autoturismul condus din sens opus de către un bărbat de 20 ani, din com. Satu Mare.
În urma impactului, au rezultat avarii la cele două autovehicule precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 20 de ani și a unui pasager din mașina acestuia în vârstă de de 18 ani, din com. Satu Mare, jud. Suceava. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” faptă prev. și ped. de art. 196, al. 2 și 4, raportat la art. 194, al. 1, lit. „b” din Codul Penal.

DN2-Pătrăuți

La 07.01.2022, ora 2232, poliția fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul în jurul orelor 22.30, pe DN – 2 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și în urma căruia două persoane au suferit leziuni traumatice.
S-a stabilit că la data de 07.01.2022, orele 2230, un bărbat de 29 ani, din mun. Rădăuți, județul Suceava în timp ce conducea autoturismul pe DN2, în afara localității, dinspre municipiul Suceava spre localitatea Pătrăuți, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un indicator rutier de orientare și informare, după care a reintrat pe carosabil de unde a fost proiectat în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers, unde s-a răsturnat.
În urma accidentului, pasagerul din dreapta cât și conducătorul auto au suferit leziuni ușoare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de negativ, ulterior fiind cindus la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. de art. 196 alin. (2),(3) din Codul penal.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.