Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Ordin provizoriu de protecție emis de polițiști pe o durată de 5 zile pentru un bărbat din sat Cămârzani, comuna Vadu Moldovei

La data de 09.01.2022, ora 00:05, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, au fost sesizați telefonic de către o femeie din comuna Vadu Moldovei, sat Cămârzani, jud. Suceava, despre faptul că soțul său a lovit-o și este amenințată. Deplasați în regim de urgență la fața locului, polițiștii au identificat victima la locuința sa din sat Cămârzani, com. Vadu Moldovei, unde locuiește, fără forme legale, împreună cu sotul său și cei doi copii minori în vârstă de 10 și respectiv 8 ani. Apelanta a declarat verbal faptul că soțul său, aflat sub influența băuturilor alcoolice a urcat în camera în care ea se odihnea cu copii, a devenit agresiv fizic, lovind-o, totodată a amenințat-o cu acte de violență.

În urma întocmirii formularului pentru evaluarea riscului a rezultat faptul că în cauză există risc iminent. Astfel s-a emis ordinul de protecție provizoriu, pe o durată de 5 zile, începând din data 09.01.2022 până în data de 14.01.2022, prin care i s-a impus bărbatului să părăsească locuința familiei, fiind evacuat și să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de partea vătămată și copii.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”, prev. de art. 199 alin. 1 cu ref. la art. 193 alin. 1 și a infracțiunii de ”amenințare”, prev. de art. 206, alin. 1 din Codul penal, care va fi soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Vadu Moldovei.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.