Allianz-Țiriac devine asigurătorul oficial al Rugby Club Gura Humorului

Allianz-Țiriac Asigurări, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume, își reafirmă angajamentul pentru susținerea sportului și devine asigurătorul oficial al Rugby Club Gura Humorului. Ca asigurător oficial, Allianz-Țiriac va prelua o parte din grijile sportivilor care activează în cadrul Rugby Club Gura Humorului prin oferirea de asigurări de viață.

„Allianz-Țiriac are o strategie clară în ceea ce privește susținerea unei vieți active și a sportului românesc. Încurajăm sportul, mișcarea și menținerea unui ritm de viață sănătos, dar ne implicăm activ și în susținerea performanței. “Grijă” și “Impact” sunt două dintre cuvintele cheie care ne definesc activitatea, iar acestea fundamentează și parteneriatul cu echipa ambițioasă a Rugby Club Gura Humorului”, a declarat Marilena Bârliga, Director Market Management și Comunicare în cadrul Allianz-Țiriac. Asigurările de viață oferite de Allianz-Țiriac acoperă intervențiile chirurgicale și spitalizarea ca urmare a unui accident, incapacitatea temporară și invaliditatea permanentă de muncă în urma unui accident, precum și riscul de deces.

„Suntem un club mic, de provincie, încă în construcție, dar cu vise mărețe. De la început ne-am asumat că vom face tot ce ne stă în putință să contribuim la dezvoltarea rugby-ului românesc pe termen mediu și lung, iar până în prezent am reușit să aducem plus valore rugby-ului românesc. În vreme ce majoritatea cluburilor din țară vin la pachet cu finanțare de la autorități, noi la Gura Humorului ne-am finanțat până în prezent din surse 100% private. Existența noastră se bazează pe relațiile de parteneriat pe care le construim. Este o onoare pentru noi faptul că Allianz-Țiriac s-a alăturat poveștii rugbystice de la Gura Humorului” a declarat Gabriela Popescu, președintele Rugby Club Gura Humorului. Rugby Club Gura Humorului va activa în Divizia Națională de Seniori pentru al patrulea sezon competițional în acest an, după ce au încheiat sezonul trecut pe locul VI. Înființat în vara lui 2018, clubul de rugby promovează un model de bune practici de cooperare între autoritățile locale, sectorul civil și entitățile private.

Susținerea clubului de rugby humorean completează numeroasele inițiative ale Allianz-Țiriac în domeniul sportului, printre care amintim susținerea Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a Echipei Olimpice, parteneriatul cu Fundația Olimpică Română și susținerea alături de Fundația Țiriac a copiilor talentați la hochei.

Despre Allianz-Ţiriac Asigurări
Allianz-Ţiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare şi asigurări şi cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară şi de încrederea clienţilor de peste 27 de ani. Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătam cum să îşi gestioneze neprevăzutul din viaţa lor şi să îi îndrumăm, astfel încât să-şi poată păstra şi îmbunătăţi calitatea vieţii, a comunităţilor din care fac parte sau a afacerii.

Despre Rugby Club Gura Humorului
Rugby Club Gura Humorului a fost înființat în vara lui 2018, Gura Humorului este o pepinieră a rugby-ului românesc, în cadrul căreia s-a dezvoltat programul de educație non-formală Rugby pentru toți, implementat de Fundația Te Aud România. Ulterior, s-a înființat echipa de rugby de seniori, pentru a oferi oportunitatea tinerilor să își continue dezvoltarea rugbystică la ei acasă.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Video: Impact între o autocisternă și un autoturism în Cumpărătura

În această după-amiază, 27 mai, un accident rutier s-a petrecut pe raza localității Cumpărătura, între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.