Update | Foto: Un scurcicuit a provocat un incendiu violent la o casă de locuit în localitatea Mălini

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seară la o casă de locuit în localitatea Mălini.

La fața locului au intervenit pompieri militari și civili cu 9 autospeciale de stingere. Incendiul se manifesta la o gospodărie ( casă de locuit și anexă). Flăcările s-au propagat și la o hală gater din apropiere, aceasta fiind afectată parțial.

Update:

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii SVSU Slatina, Mălini, Baia și Cornu Luncii cu 10 autospeciale de stingere.

Au ars acoperișul unei case de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și s-au degradat plafonul, pereții portanți și bunurile din interiorul acesteia.
Au mai ars o locuință pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, un autoturism și alte bunuri din interiorul acestora . A fost afectată de incendiu și o hală gater pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați.

Părintele Gabriel Puiu Florea de la Cornu Luncii a intervenit la fața locului cu trei autospeciale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei cu utilajele din interior.

La ora transmiterii informațiilor, pompierii militari încă lucrează pentru lichidarea focarelor ascunse și pentru îndepărtarea/dezafectarea elementelor de construcție afectate de foc.

Foto:

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.