Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Trei algerieni depistaţi la frontiera cu Ucraina

Polițiștii de frontieră suceveni din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au depistat în apropierea frontierei de stat,  trei cetăţeni din Algeria care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina, cu scopul de a ajunge în vestul Europei.

Faţă de cei trei cetăţeni algerieni  se derulează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale  ce se impun.

 În data de 27 ianuarie a.c., la nivelul Sectorului  Poliției de Frontieră  Siret  s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale. Astfel, polițiştii de frontieră au depistat trei cetățeni străini, care se deplasau pe jos, pe calea ferată, dinspre localitatea Ţibeni spre localitatea Dorneşti. Deoarece nu își justificau prezența în zonă, aceștia au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că cei trei bărbaţi sunt cetăţeni din Algeria cu vârste cuprinse între 25 ani şi 30 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că aceştia au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, cu scopul de a ajunge într-o ţară din vestul Europei.

În cauză, faţă de cei trei algerieni se efectuează cercetări, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.