Bărbat reținut de polițiști pentru furt din auto

La data de 15.01.2022 orele 11:30, polițiștii Secției 10 P.R. Gura Humorului au fost sesizați de către o femeie din orașul Gura Humorului, județul Suceava cu privire la faptul că mașina sa a fost spartă, iar din interior i s-a sustras o geantă. În urma investigațiilor efectuate pe raza comunei Mănăstirea Humorului, precum și a orașului Gura Humorului, au fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, respectiv un bărbat de 23 de ani din orașul Gura Humorului, jud. Suceava.

Având în vedere cele constatate, împrejurările și modul de comitere a faptei, la data de 28.01.2022, începând cu orele 15:00, s-a dispus ca măsură preventivă reținerea bărbatului de 23 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

În cauză sunt continuate cercetările de către polițiștii Postului de Poliție Mănăstirea Humorului în vederea soluţionării procedurale a cauzei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prev. și ped. de art. 228, alin 1, 229 alin. 1, lit d din Cod Penal.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.