Breaking News

Incendiu în localitatea Herla

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Mălini și Slatina, au intervenit vineri, ora anunțării la 112 – 18:08, cu patru autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Herla, comuna Slatina.

La sosirea echipajelor, ardeau bunuri din interiorul casei de locuit cu pericol de propagare la întreaga locuință și la anexele gospodărești. Pe timpul intervenției, un echipaj SAJ a acord primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 55 de ani, care a suferit (la o primă evaluare) arsuri la nivelul membrelor superioare. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Au ars acoperisul locuinței pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați și bunuri din interior pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost modul greșit de aprindere a focului în sobă, fiind folosită benzină.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:30, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite, și anexele gospodărești.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.