Eveniment privat organizat cu încălcarea legislației Covid19 întrerupt de polițiști

La 29.01.2022 ora 20:40, lucrătorii Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, au obținut o informație cu privire la faptul că pe raza satului Deia, com. Frumosu, jud. Suceava, are loc o petrecere la o cabană turistică, nerespectându-se prevederile Legii nr. 55/2020. Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate în incinta cabanei un număr de aproximativ 30 de persoane, care organizaseră o masă festivă.

Din discuţiile purtate cu acestea, s-a stabilit faptul că organizatorul evenimentului este un bărbat de 46 ani din com.Vatra Moldoviţei, sat Paltinu, jud. Suceava, persoana recunoscând acest aspect în faţa lucrătorilor de poliţie.

Cu prilejul intervenţiei, evenimentul a fost oprit și iar organizatorul a fost sancţionat contravențional conform prevederilor art. 65, lit. j), din Legea 55/2020, raportat la art. 1, pct.1 din Anexa nr. 3 la HG 34/2022, cu amendă în valoare de 3000 de lei.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.