Foto: Surplus de material lemnos depistat de jandarmi în localitatea Moldovița

În prima zi a lunii februarie, jandarmii din municipiul Câmpulung Moldovenesc au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii tăierilor ilegale de arbori.

Astfel, în jurul orei 13:00, pe drumul forestier Demăcușa din localitatea Moldovița, a fost descoperit un bărbat care transporta cantitatea de 17 mc material lemnos, iar la controlul efectuat nu a putut fi justificată cantitatea de 7,21 mc lemn molid de construcții rurale. În acest caz, administratorul societății comerciale care a emis avizul transportului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4 000 de lei, iar surplusul de lemn a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodia Bazei Experimentale Tomnatic.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava va lua măsuri și în perioada următoare pentru respectarea cadrului legal care reglementează ocrotirea pădurilor.

Foto:

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.