Breaking News
Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Material lemnos în valoare de 42.603,9 lei și vehicul în valoare de 50.000 de euro confiscate de polițiști

La 07.02.2022, ora 21.10, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe D.N. 17 A, pe raza comunei Sadova, ansamblul de vehicule format din autoutilitară și remorca, condus de un bărbat de 51 de ani din comuna Izvoarele-Sucevei, care transporta material lemnos. Având în vedere faptul că, bărbatul de 51 de ani nu a putut prezenta avizul de însoțire pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, la data de 08.02.2022, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta cantitatea de 48,97 mc cherestea tivită.

Atât ansamblul de vehicule în valoare de 50.000 de euro cât și materialul lemnos în valoare de 42.603,9 lei au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de “ transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documentele specifice”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.