Breaking News
Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 09.02.2022, orele 00.55, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Ana Ipătescu din localitate, autoturismul condus de o tânără de 19 ani, din comuna Dolheşti. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra de 19 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „conducereaa pe drumurile a unui vehicul fără permis de conducere”,ce va fi soluționat procedural.

La 09.02.2022, orele 19.30, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Dolhasca a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un localnic. În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din orașul Dolhasca nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.