Breaking News
Sursa arhiva
Sursa arhiva

Eveniment privat întrerupt de polițiști în context pandemic

La data de 12.02.2022, ora 21:30, polițiștii SPR 9 Șcheia, în timp ce desfășurau activități de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS COV2 au constatat faptul că la un restaurant din localitatea Frumoasa, are loc o petrecere. Având în vedere aspectele constatate, s-a intervenit cu o patrula din cadrul Secției Șcheia, 2 echipaje din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Municipiului Suceava și o grupă de jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava, ocazie cu care s-a stabilit faptul că în incinta localului din localitatea Frumoasa se desfășura un eveniment de familie la care participau circa 30 de persoane.

În interior a fost identificat un bărbat din localitatea Sf. Ilie, com. Șcheia și mai mulți membri ai familiei sale care sărbătoreau un eveniment privat (cumătrie). Aceștia consumau băuturi alcoolice și non alcoolice, în interior fiind identificat și un sistem audio de redare a muzicii.

Evenimentul a fost întrerupt de lucrătorii de poliție, iar persoanele participante au părăsit locația.

S-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului evenimentului privat, precum și a societății comerciale care a permis desfășurarea evenimentului, conform art. 65, lit. j din Legea 55/2020 rap. la art. 1 pct. 1 din Anexa nr. 3 la H.G. 34/2022 .

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.