Breaking News

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 11.02.2022 ora 15.40, un bărbat de 32 de ani, din com. Marginea, a condus autoturismul pe DN2E din localitatea Vicovu de Jos, având direcția de deplasare dinspre orașul Vicovu de Sus spre com. Vicovu de Jos și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de către un bărbat de 31 ani, din localitatea Bivolărie. În urma impactului, o femeie de 26 ani, din com. Bilca, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, a suferit leziuni ușoare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri după care li s-au recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La data de 11.02.2022, ora 18.40, un bărbat de 42 ani, din mun. Botoșani, jud. Botoșani, a condus autoutilitara care tracta semiremorca pe DN2K din afara localității Iaslovăț, având direcția de deplasare dinspre orașul Milișăuți spre com. Iaslovăț. La un moment dat, acesta a oprit pe partea dreaptă a părții carosabile, în spatele său circulând un autoturism condus de un bărbat de 28 ani, urmat de un alt autoturism condus de un bărbat de 43 ani, din com. Iaslovăț, cele trei vehicule intrând în coliziune succesivă.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a patru persoane. În urma testării cu aparatul etilotest a șoferilor, pentru conducătorul auto de 43 de ani din comuna Islovăț a rezultat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ceilalți doi conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.