Foto: Acoperiș mistuit într-un incendiu la o casă din satul Brodina de Jos, comuna Brodina

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brodina, au intervenit sâmbătă, ora anunțării la 112 – 11:42 cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Brodina de Jos, comuna Brodina.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la anexele gospodărești.
Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 33 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

A ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 100 de metri, iar flăcările au afectat și camerele de la nivelul mansardei. S-au degradat pereții și tavanele locuinței. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat necorespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 14:35 , iar pompierii au salvat anexele gospodărești.

Foto:

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.