Breaking News

Video-foto: Incendiu la o gospodărie din localitatea Stamate, Fântânele. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: jar sau scântei căzute dintr-o sobă fără acumulare de căldură

Militarii Detașamentului Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Fântânele, au intervenit duminică, ora anunțării la 112 – 11:31, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Fântânele.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit cu pericol de propagare la o anexă gospodărească. Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 35 de ani care a suferit un atac de panică. După ce a primit îngrijiri medicale, acesta a refuzat transportul de spital. Au ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și bunurile din interior, elemente de mobilier, materiale textile și electrocasnice. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: jar sau scântei căzute dintr-o sobă fără acumulare de căldură.

Incendiul a fost lichidat la ora 13:30, iar pompierii au salvat anexa.

Foto

Video

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.