Eveniment rutier cercetat de polițiști

La data de 19.02.2022, orele 09:50, Poliția mun. Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că pe str. Cernăuți din mun. Suceava, jud. Suceava, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane. S-a stabilit că la data de 19.02.2022, în jurul orelor 09:40, un bărbat din mun. Suceava, a condus autoturismul pe str. Cernăuți și a intrat în coliziune cu un autoturism condius în fața sa, la rândul său acesta intrând în coliziune cu un alt vehicul.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea ușoară aunei pasagere.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care li s-a prelevat câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2 şi 3 din Codul Penal.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.