Foto: Autoturism căutat de autorităţile din Italia, depistat de poliţiştii de frontieră suceveni

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Suceava – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un autoturism marca Renault Kangoo, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Italia. În data de 21 februarie  a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, în jurul orei 16.20, un echipaj al poliției de frontieră a identificat  pe raza comunei Vicovu de Jos,  jud. Suceava,  un autoturism  marca Renault Kangoo ce aparţinea unui cetăţean român. În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că maşina  figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia, din data de 18.02.2022.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuireiar autoturismul în valoare de aproximativ 8.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.

Foto:

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.