Sursa foto Arhiva
Sursa foto Arhiva

Incendiu la o hală gater, din localitatea Brodina de Sus

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater din localitatea Brodina de Sus.
La sosirea echipajelor, ardea generalizat hala unui gater, cu pericol de propagare la alte două construcții aflate în imediata apropiere. De asemenea personalul de pe locul de muncă, împreună cu alți cetățeni, lucrau la localizarea incendiului cu ajutorul unor motopompe. Au ars hala gater, confecționată din structură metalică și panouri tip sandwich, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, un utial (încărcător frontal) și alte bunuri din interior. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit, produs la un conductor electric defect sau deteriorat.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:10, iar pompierii au salvat cele două construcții învecinate.

 

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.