Șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURDau intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Măneuți

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi, au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă, ora anunțării la 112 – 3:42, cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Măneuți.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unei case de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la proprietatea învecinată. Au ars acoperișul locuinței, construit din lemn și acoperit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați și mansarda cu bunurile din interior. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic, generat de coșul de fum (burlan metalic) deteriorat.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:50, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite, și proprietatea învecinată.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava ambasadorului Franței în România, Laurence Auer

Astăzi, 27 mai, primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.