Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 27.02.2022, ora 15.20, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un localnic de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, polița de asigurare RCA este expirată, iar ITP – ul este expirat din data de 09.02.2022.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La 27.02.2022, ora 20:50, Secția 12 Poliție Rurală Preutești a fost sesizată prin SNUAU 112” despre faptul că pe raza localității Preutești se află o mașină răsturnată. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Preutești, un localnic de 33 de ani s-a răstrurnat în afara părții carosabile. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 27.02.2022, în jurul orelor 22.53, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza localității Sucevița, autoturismul condus de un localnic de 32 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava ambasadorului Franței în România, Laurence Auer

Astăzi, 27 mai, primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.