Breaking News

Video: O tânără a murit carbonizată și un tânăr a ajuns la spital după ce s-au electrocutat în Gara Burdujeni

Două persoane au fost electrocutate, în Gara Burdujeni, din municipiul Suceava. Evenimentul a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112, miercuri dimineață, la ora 3:38.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari suceveni, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava (SAJ). Echipajele salvatorilor au găsit, între linii, în dreptul peronului gării, un tânăr în vârstă de 20 de ani. Rănitul era conștient și cooperant, dar prezenta arsuri la nivelul feței, pe o mână și pe un picior, precum și urme de intrare și ieșire a unui arc electric.

De asemenea, deasupra unui vagon de marfă, staționat pe linia 15, se afla o altă victimă, de sex feminin, aceasta fiind, din nefericire, carbonizată.

Tânărul rănit a fost preluat de către un echipaj SAJ, cu medic, și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Tânărul electrocutat în vârstă de 20 de ani este stabil hemodinamic și respirator, prezintă arsuri faciale grad 1,2 si la nivelul palmei și plantei corespunzând locului de intrare și ieșire al curentului electric. Tânărul a fost trimis pentru supraveghere și continuarea tratamentului la Centrul de Arși din Iași.

Video:

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.