Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 04.03.2022, în jurul orei 08:55, un bărbat com. Copălău, jud. Botoșani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza com. Vama, sat Vama, jud. Suceava, a acroșat pe un biciclist din comuna Vama, jud. Suceava. În urma impactului a rezultat decesul biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care a fost condus la Spitalul Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice de sânge.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă„ faptă prev. de art. 192 alin 1 şi 2 din Codul Penal.

Burdujeni

La data de 04.03.2022, orele 05:58, un bărbat de 25 ani, din com. Șerbăuți, a condus autoturismul pe str. Calea Burdujeni din Suceava, dinspre str. Calea Unirii spre str. Cuza Vodă, iar la trecerea pentru pietoni, nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere și a surprins-o și accidentat-o pe o femeie de 52 ani, din mun. Suceava, care era angajată în traversarea străzii în calitate de pieton.În urma accidentului a rezultat decesul femeii de 52 de ani. Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l. De asemenea, acestuia i-au fost recoltate şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Ucidere din culpă”, prev. de art. 192 alin. (1) din Codul penal.

Șcheia

La 05.03.2022, ora 18.25, un bărbat de 30 ani, din com. Mitocu Dragomirnei, a condus autoturismul pe drumul comunal 74, în localitatea Șcheia, dinspre cartierul Ițcani din mun. Suceava spre DN 17, iar la intersecția cu DJ 178A, a intrat în coliziune cu autoturismul Skoda Rapid condus de un bărbat de 67 ani, din mun. Suceava.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a conducătorului auto de 67 ani și vătămarea corporală ușoară a două persoane din autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l. De asemenea, acestora le-au fost recoltate şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Persoanele vătămate au suferit leziuni minore, care nu necesitau internarea.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Hoț trimis 3 ani și 8 luni la pușcărie

Poliția Municipiului Rădăuți a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.