Foto-video: Incendiu la o clădire de chilii de la Manastirea Buciumeni, din Fălticeni

Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază, la o cladire de chilii de la Manastirea Buciumeni, din Falticeni. La fața locului, au intervinit pompierii militari și civili  din comuna Baia și Cornu Luncii, cu 8 autuspeciale de stingere, o autoscara mecanică și o ambulanță SMURD.  23 de persoane au fost evacuate ori s-au autoevacuat, 15 persoane evacuate de către pompieri și 8 autoevacuate.  O singura persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, cu atac de panică, iar dupa monitorizare facută de paramedicii SMURD, aceasta a refuzat transportul la spital. Incendiul a fost localizat si lichidat.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei lumânări, lăsată aprinsă și nesupravegheată. Au ars materialele combustibile din interiorul unei chilii, pe aproximativ 70 mp, dar suprafața totală afectată, inclusiv din cauza gazelor fierbinți și a fumului degajat, a fost de aproximativ 300 mp, la nivelul mansardei corpului de chilii.

Foto

Video

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.