Transport umanitar trimis din Austria pentru cetățenii ucraineni a ajuns în această dimineață în Centrul logistic european de la Parcul Industrial “Bucovina” din apropierea Aeroportului „Ștefan cel Mare”.

Un transport umanitar trimis din Austria pentru cetățenii ucraineni a ajuns în această dimineață în Centrul logistic european de la Parcul Industrial “Bucovina” din apropierea Aeroportului „Ștefan cel Mare”.

Ajutoarele umanitare au fost trimise la Suceava cu sprijinul fostului ambasador al Austriei în România, Martin Eichtinger, care în momentul de față este membru al Guvernului Regiunii Austria Inferioară. Martin Eichtinger a transmis o scrisoare în care menționează că Guvernul Austriei inferioare, din care face parte, vine în sprijinul eforturilor depuse de grupurile de tineret și de municipalitățile din Austria Inferioară pentru a furniza bunuri necesare taberelor de refugiați din Ucraina.

Transportul umanitar trimis de autoritățile din regiunea Austria Inferioară conține pături, lenjerie de pat, produse de toaletă, scutece, hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele de hârtie etc.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Video: Impact între o autocisternă și un autoturism în Cumpărătura

În această după-amiază, 27 mai, un accident rutier s-a petrecut pe raza localității Cumpărătura, între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.