Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La data de 14.03.2022, în jurul orei 10:44, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Botanist Procopeanu Procopovici din localitate, autoturismul condus de un localnic Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe“, ce va fi soluționat procedural.

La 14.03.2022, ora 15.40, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava a oprit pentru control pe raza localității Stroiești, autoutilitara cu numere de înmatriculare provizorii, condusă de un bărbat de 39 de ani, acesta fiind înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce rula cu viteza de 94 km/h pe un sector de drum unde limita legală este de 50 km/h, motiv pentru care a fost sancționat contravențional. În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 09.03.2022.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

La 14.03.2022, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe raza localității Moldovița, autoturismul condus de un localnic de 26 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i sau recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.