Breaking News

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 14.03.2022, ora 14:35, în timp ce conducea ATV-ul pe raza comunei Dolhești, în timpul unei manevre cu spatele pentru a ieși din curtea unui imobil, un localnic a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe DJ 208F de către un alt localnic. Din accident a rezultat rănirea conducătorului ATV-ului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul ATV-ului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că, localnicul care conducea ATV-ul avea permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, iar ATV-ul nu era înregistrat/înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, ce va fi soluționat procedural.

La 14.03.2022, ora 17.35, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178 A, în afara localității Comănești, un bărbat de 24 de ani din comuna Todirești a pătruns pe contrasens intrând în coloziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către o femeie de 43 de ani din municipiul Suceava. Din impact a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii de 43 de ani și de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 24 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce av fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.