Breaking News

Foto: Incendiu la o gospodărie în localitatea Cotârgași

Militarii Detașamentului Vatra Dornei și cei ai Punctului de lucru Crucea, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Borca și Broșteni, au intervenit în noaptea de joi spre vineri, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cotârgași, Broșteni. La sosirea echipajelor, ardeau mansarda locuinței și o anexă , cu pericol de propagare la construcțiile învecinate. Au ars mansarda locuinței, construită din lemn și acoperită cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și anexa pe o suprafață de aproximativ 32 de metri pătrați. S-au degradat parterul și etajul locuinței, elemente de tâmplărie, materiale textile și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.
Incendiul a fost lichidat la ora 4:45, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite, și construcțiile învecinate.

Foto:

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.