Incendiu puternic în municipiul Câmpulung Moldovenesc

Incendiu în municipiul Câmpulung Moldovenesc

Pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit joi seară, ora anunțării la 112 – 23:20 cu 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperisul unei case de locuit și mai multe anexe gospodărești. Flăcările s-au extins și la alte două proprietăți, care au fost afectate parțial.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și bunuri din interior (elemente de mobilier, materiale textile și electrocasnice). S-a degradat fațada locuinței pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Au mai acoperișul anexelor gospodărești (bucătărie de vară, atelier mecanic și adăpostul de animale) și bunuri din interior, pe o suprafață totală de aproximativ 120 de metri pătrați. De asemenea s-au degradat si circa 20 de metri cubi lemn de foc. Din cauza flăcărilor, alte două proprietăți au fost afectate. La prima, au ars anexele gospodărești, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați și s-au degradat învelitoarea din țiglă a acoperișului și alte bunuri. La a doua locuință, a fost afectată fațada casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, elemente din tâmplărie și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.
Incendiul a fost lichidat la ora 6:35, iar pompierii au salvat cele trei case de locuit, în diferite proporții, cu bunurile aferente. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.