Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 26.03.2022, în jurul orei 10:30, un bărbat în vârstă de 30 de ani din sat/com. Tudora, jud. Botoșani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, comuna Vama, ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul fiind proiectat în parapetul metalic de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare. În urma producerii accidentului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale ușoare. Șoferul a refuzat să fie transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri mediale amănunțite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior la sediul Spitalului Mun. C-lung Moldovenesc i-a fost prelevată o mostră biologică de sînge în vederea determinării concentrației alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă,, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196, alin 2 și 3 din Codul Penal.

La data de 26.03.2022, în jurul orei 15:50, o femeie de 38 ani din mun. Pașcani, jud. Iași, a condus autoturismul pe D.N. 2, în afara localității Cumparatura, județul Suceava, având direcția de deplasare Suceava către Fălticeni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șant. Aceasta se afla în autoturism împreună cu fiica sa minoră în vârstă de 3 ani.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava, care a preluat minora în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, suferind leziuni ușoare.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Vătămare corporală din culpă”, prevăzută și pedepsită de art. 196, alin. 2, 3 din Codul Penal.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.