Șofer reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 24.03.2022, în jurul orelor 22:10, un bărbat de 30 ani, din orașul Vicovu de Sus a condus autoturismul pe raza orașului Vicovu de Sus, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1.46 mg./l pur alcool în aerul expirat) iar ulterior, fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți a refuzat să-i fie recoltate mostre de sânge.

La 27.03.2022 s-au continuat cercetările privind infracțiunea constatată în 24.03.2022 pe raza orașului Vicovu de Sus. S-a dispus continuarea urmăririi penale față de șoferul de 30 ani, din orașul Vicovu de Sus, pentru săvârșirea infracțiunii de „Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, dispunându-se totodată prin ordonanță reținerea sus-numitului pentru o perioadă de 24 de ore, bărbatul fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.