Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Conducător de moped reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 23 martie 2022, în jurul orei 17:25, un bărbat 60 ani, din comuna Şaru Dornei, judeţul Suceava, în timp ce se deplasa cu motociclul pe DC Sfâcani, pe raza satului Neagra Șarului, circulând din direcţia D.J. 174 F și intrând pe D.C. Sfâcani, ajungând într-o curbă uşoară la stânga, s-a dezechilibrat și a căzut de pe motociclu. Din accident, acesta a suferit leziuni corporale ușoare. Conducătorul auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „Conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. (1) din Codul Penal, „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. (1) din Codul penal şi ,,Vătămarea corporală din culpă”, prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin. 2 și 3 din Codul penal, toate cu aplicarea prevederilor art. 38 alin. (2) din Codul penal, cercetările fiind efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

La data de 31.03.2022, în continuarea cercetărilor, prin ordonanţa organelor de cercetare penală s-a dispus reținerea suspectului pe o durată de 23 de ore.

Bărbatul de 60 de ani a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.