Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Șofer reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

La 01.04.2022, ora 11.35, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia a fost observat un bărbat de 28 ani, din mun. Rădăuți, persoană despre care existau cu privire la faptul că obișnuiește să conducă diverse autoturisme deși nu posedă permis de conducere. Au fost puse în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, reușindu-se blocarea în trafic a autoturismului, persoana în cauză, părăsind autoturismul în încercarea de a se sustrage măsurilor legale. După o urmărire pedestră de aproximativ 200 metri, bărbatul de 28 de ani a fost prins, imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți pentru continuarea cercetărilor.

Cu ocazie interogării bazelor de date specifice s-a stabilit faptul că bărbatul de 28 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-au aplicat, de asemenea, sancțiuni contravenționale pentru lipsă documente, lipsa uneia dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare, lipsă ITP și lipsă RCA.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”. Prin ordonanța organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți, din data de 01.04.2022, s-a dispus reținerea suspectului de 28 de ani pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind escortat și introdus în Arestul IPJ Suceava.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava ambasadorului Franței în România, Laurence Auer

Astăzi, 27 mai, primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.