Breaking News

9,69 mc material lemnos confiscat de polițiști

La data de 04.04.2022, orele 10.25, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A în comuna Sucevița, autoutilitara condusă de un bărbat din comuna Horodnic de Sus, care transporta material lemnos. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul din comuna Horodnic de Sus transporta cantitatea de 3,14 mc lemn foc de esență fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

La data de 04.04.2022, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DJ 178C în comuna Frătăuții Noi, autoutilitara condusă de un localnic, care transporta material lemnos. Întrucât documentele prezentate de către conducătorul auto nu erau conforme cu realitatea, în sensul că datele înscrise în aplicația informatică erau diferite de datele de pe avizul de însoțire, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul din comuna Frătăuții Noi transporta cantitatea de 6,55 mc lemn foc de esență molid fără documente de proveniență.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.