Material lemnos confiscat de polițiști

În perioada 30.03-05.04.2022, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au efectuat un control pe linia achiziționării/debitării/comercializării și transportului de material lemnos la o societate comercială din comuna Vatra Moldoviței, ocazie cu care au fost verificate operațiunile din depozitul de material lemnos constatându-se faptul că stocurile scriptice de material lemnos nu corespundeau cu cele faptice. Astfel polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în cuantum de 9.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 și au confiscat cantitatea de 3,8 mc material lemnos în valoare de 2.837 lei.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că societatea comercială a efectuat diferite transporturi de material lemnos fără a deține avize de însoțire pentru materialul lemnos transportat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documente specifice de transport”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.