Foto: Incendiu în localitatea Bosanci

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit joi noapte, ora anunțării la 112 – 1:59, cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Bosanci.

La sosirea echipajelor ardea generalizat acoperișul unei case de locuit, iar flăcările erau extinse și la alte două proprietăți, corp comun, care au fost afectate parțial.

Au ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și planșeul din lemn al acesteia pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. S-au degradat pereții interiori, elemente de tâmplărie și alte bunuri din interior. Din cauza flăcărilor, alte două proprietăți au fost afectate. La prima, au ars acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și izolația exterioară pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. S-au degradat elemente de tâmplărie, pereții interiori și alte bunuri. La a doua locuință, a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și s-au degradat planșeul din lemn, izolația exterioară și alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum (burlan metalic) neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Dispunerea apropiată a clădirilor a favorizat dezvoltarea și propagarea flăcărilor cu rapiditate.

Incendiul a fost lichidat la ora 6:20, iar pompierii au salvat cele trei case de locuit, în diferite proporții, cu bunurile aferente. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Foto:

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.