Breaking News

Material lemnos confiscat de polițiști

La 06.04.2022, ora 23.30, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza comunei Coșna, autoutilitara condusă de un bărbat de 77 de ani din municipiul Vatra Dornei, care transporta material lemnos. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 2.64 mc lemn foc de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Dorna.

La data de 06.04.2022, ora 16:52, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Solca a oprit pentru control pe raza comunei Arbore, autoutilitara condusă de un bărbat, care transporta, conform avizului de însoțire cantitatea de 1,68 mc lemn de foc de esență fag. Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 1,89 mc material lemnos în plus față de cantitatea înscrisă în avizul de însoțire.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Solca.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.