Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor dedicate elevilor, cu lecția de muzeu Dragonii zburători ai apelor- libelulele, care se va desfășura în perioada 11 – 14 aprilie 2022, la Muzeul de Științele Naturii

Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor dedicate elevilor, cu lecția de muzeu Dragonii zburători ai apelor- libelulele, care se va desfășura în perioada 11 – 14 aprilie 2022, la Muzeul de Științele Naturii. Această activitate muzeală își propune să valorifice din perspectivă științifică, cele peste 150 exemplare de libelule de pe teritoriul României, care se găsesc în Depozitul de Entomologie al Muzeului de Științele Naturii din Suceava.

Lecția de muzeu dorește să atragă atenția asupra importanței zonelor umede (în special a faunei și florei sălbatice acvatice), precum și influența antropică negativă asupra mediului acvatic. Libelulele sunt considerate specii bioindicatoare pentru salubritatea și sanitația apelor.

Elevii vor avea ocazia să afle legende, povești și date științifice despre modul de hrănire, de comunicare și etapele dezvoltării subacvatice ale libelulelor.

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți la această activitate didactică muzeală, programându-vă telefonic la numerele de telefon 0751571857, 0230213775 sau la adresele de email: marketing@muzeul bucovinei.ro, muzeu.naturale@muzeulbucovinei.ro.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.