Breaking News

Video – Foto: Zece autospeciale de stingere au intervenit astăzi la un incendiu din localitatea Marginea. Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un incendiu a izbucnit astăzi la o anexă gospodărească din localitatea Marginea.

Incendiu se manifestă la două gospodării iar la fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu două autospeciale de stingere. Incendiul a afectat două gospodarii, cu locuințe și anexe gospodărești, flăcările extinzându-se și la anexele dintr-o a treia gospodărie. Flăcările au fost favorizate și s-au extins cu rapiditate din cauza vântului puternic (cod galben meteo), dar și din cauza materialelor, majoritare din lemn ale construcțiilor afectate de foc.

Numărul autospecialelor a fost suplimentat, la fața locului au intervenit 10 autospeciale de stingere, atât ale pompierilor militari, cât și din cadrul SVSU-urilor din zonă. Două ambulanțe SMURD și un echipaj SAJ Suceava au fost prezente pentru sprijin medical.

La fața locului șase persoane au primit îngrijiri medicale, din care trei persoane cu atacuri de panică, două cu arsuri și o alta cu contuzii.  O persoană cu atac de panică, pe fondul unor afecțiuni cronice, a fost transportată la spital. Persoana cu arsuri ( la nivelul membrelor superioare ) a fost transportată și ea la spital.

Video:

 

Foto:

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.