Incendiu în localitatea Valea Poienii

Militarii Punctului de Lucru Dolhasca și cei ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Dolhasca au intervenit duminică noapte, ora anunțării la 112 – 2:27, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Valea Poienii componentă a orașului Dolhasca.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești, iar flăcările erau extinse și la locuința învecinată.

Au ars anexele gospodărești (șură și bucătărie de vară) pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați și bunurile din interior. Flăcările au afectat și acoperișul locuinței învecinate pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați.  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:50, iar pompierii au salvat casa de locuit, în limitele găsite, și proprietățile învecinate.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.