Breaking News
sursa foto arhiva
sursa foto arhiva

4 bărbați reținuți de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată”

La 13.03.2022, ora 13.45, Postul de Poliție Ostra a fost sesizat de către un localnic de 39 ani, despre faptul că în noaptea de 12/13.03.2022 mai multe persoane au pătruns în locuința sa și i-au sustras prin amenințări cu acte de violență suma de 55.000 lei, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

La 13.04.2022 cu ocazia cercetărilor, polițiștii au desfășurat percheziții în șase locații ale suspecților, ocazie cu care la domiciliile acestora au fost identificate și ridicate bunuri și obiecte relevante în cauză, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de doi bărbați sub aspectul comiterii infracțiunii de „tâlhărie calificată” și față de alți 2 bărbați sub aspectul comiterii infracțiunii de „complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată”.

Totodată față de cei în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.