Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Autoturism indisponibilizat de polițiști în urma unei percheziții în cadrul unui dosar penal pentru tăinuire

La data de 14.04.2022, ora 06.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Rădăuți, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări privind comiterea infracțiunii de „tăinuire” faptă prev. și ped. de art. 270 alin. 1 C.P., au pus în aplicare acest mandat de percheziție la locația situată în com. Horodnic de Sus, jud. Suceava, la domiciliul unui bărbat din localitate.

Ulterior, în baza probatoriului administrat și în urma investigațiilor efectuate, bărbatul a fost identificat împreună cu autoturismul vizat în cauză, pe raza comunei Putna, jud. Suceava, vehiculul fiind indisponibilizat la locația special amenajată aparținând IPJ Suceava.

În continuare a fost pus în executate mandatul de aducere emis pe numele bărbatului din comuna Horodnic de Sus, acesta fiind condus la sediul I.P.J. Suceava, unde i s-a adus la cunoștință faptul că s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de „tăinuire”, faptă prev. și ped. de art. 270 alin 1 C.P, acesta fiind audiat în calitate de suspect.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.