Breaking News

Foto: Gospodărie afectată de un incendiu în Vama! Două mașini și o autoutilitară au luat foc

Un incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 aprilie, la o gospodărie din localitatea Vama. Pompierii suceveni au intervenit la fața locului cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din fericire, nu au existat victime. Potrivit datelor furnizate de ISU Suceava, în incendiu au mai ars două mașini și o autoutilitară.

,,La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit și la celalte anexe. Incendiul a fost lichidat la ora 6:40.
Au ars acoperișul unei anexe, construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 45 de metri pătrați, un garaj construit din lemn, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și un depozit de furaje pe o suprafață de aproximativ 16 metri pătrați. În incendiu au mai ars două autoturisme și o autoutilitară.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul gospodăriei, cu bunurile aferente.”, potrivit pompierilor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spații închise.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.