Breaking News

Măsuri pentru fluidizarea și optimizarea traficului de mare tonaj în Vama Siret

Prefectura Suceava informează că, astăzi, 19 aprilie, în vama Siret a avut loc o ședință a CJSU Suceava, privind traficul de mare tonaj. Astfel, s-a ridicat problema creșterii, în viitorul apropiat, a traficului rutier de mare tonaj, în special cu ajutoare umanitare, care va tranzita granița prin Punctul de trecere a frontierei Siret.

,,În consecință, pentru fluidizarea traficului, s-a analizat problema deblocării culoarelor de tranzitare ale PTF Siret, care în momentul de față sunt blocate de autovehiculele reținute în vamă, în vederea clarificării situației lor și/sau punerii lor în valoare.

Autovehiculele respective care blochează zonele vizate vor fi relocate pe alte spații, astfel încât traficul în PTF Siret să fie fluidizat și optimizat. De asemenea, tot în cadrul ședinței tehnice, s-a dispus asigurarea controlului fitosanitar 24/7, astfel încât să nu existe situații în care autovehiculul verificat, din acest punct de vedere, să blocheze traficul în zona vămii Siret.”, potrivit Prefecturii sucevene.

Autoritățile responsabile, cu sprijinul structurilor cu funcții suport din cadrul CJSU Suceava, vor aplica măsurile necesare pentru rezolvarea problemelor identificate și pentru a asigura fluidizarea traficului de mare tonaj în PTF Siret.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.